Creative Content Producer

Solliciteer nu

Creative Content Producer

Wij zijn op zoek naar een Creative Content Producer voor de Engine Room.  De Engine Room is een veelzijdig team binnen Talpa Studios dat gespecialiseerd is in het creatief ontwikkelen van projecten en ideeën. In nauwe samenwerking met Concepts bedenken we al vroeg uitgebreide plannen voor onze formats. We zorgen ervoor dat alles wat we doen precies past bij wat onze klanten nodig hebben voor tv, online streaming, en andere platforms.  

Full-time · Laren

Step into our world of creativity 

Beyond compare, beyond borders. Dat is onze missie. Talpa Studios staat wereldwijd bekend als content- en productiebedrijf voor non-scripted formats, opgericht door John de Mol. Wij geloven in creativiteit, passie en de kracht van onze mensen. Onze unieke mix van jarenlange expertise en creatieve flexibiliteit zorgen ervoor dat we snel en innovatief kunnen inspelen op een constant veranderende markt.

Wij zijn gedreven om de next big thing op het gebied van content te creëren; waarin we mensen samenbrengen in hun woonkamers, in de digitale wereld en over landsgrenzen heen. Wij maken content voor mensen over de hele wereld, waarmee we harten raken en mensen samenbrengen.

Wat doe je als Creative Content Producer?

Je ziet overal mogelijkheden om content te scoren. Je denkt namelijk in filmpjes en stories en weet wat het online goed doet, want daar leef jij. Je bent creatief, nieuwsgierig en vindt het leuk om niet alleen content te zoeken op ons kantoor in Laren, maar ook in de studio’s en op andere locaties waar we onze programma’s opnemen. Jij komt overal. Op de sets van spannende realityprogramma's zoals De Bondgenoten tot backstage bij muzikale producties zoals The Tribute: Battle of the Bands. Natuurlijk vind je goede corporate content scoren minstens net zo uitdagend. Kortom, jij bent een veelzijdige producer en jouw rol is cruciaal in het vormgeven van onze online aanwezigheid. Je produceert, filmt en edit je eigen materiaal. Ben jij de creatieve, zelfstandige en ondernemende Creative Content Producer die van aanpakken houdt?

Dit ben jij

  • Ervaring met het produceren, filmen en editen van content;

  • Vaardigheid in Adobe Creative Cloud is een pré

  • Zelfstandig, flexibel en proactief;

  • In bezit van rijbewijs B + eigen vervoer;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en prima communicatieve vaardigheden.

Grow beyond your borders,

step into our world of

creativity.


De extra's van Talpa Studios 

Mensen maken Talpa Studios bijzonder. Met deze extra's hopen wij dat jij je volle potentieel kunt benutten en gezond en happy blijft.

Social drinks

Gezellige borrels en
diverse andere events
door het jaar heen.

Growth &
Development

Blijf jezelf ontwikkelen met
trainingen, creatieve masterclasses
en inspiratie sessies.

Talpa Studios Community

Introduceer nieuw talent
uit jouw netwerk en
word beloond. 

Healthy body & mind

Train gratis in onze eigen
Talpa Studios Gym.

Family & Friends

Kijkje achter de schermen
bij  producties met
vrienden en familie. 

Boost your energy

Gezonde lunches en
smoothies. En elke dag
gratis vers fruit. 

Wellbeing

Professionele hulp voor
mentaal welzijn met
onze partner OpenUp.

Fun company  events

Jaarlijks winter en
zomer event met alle
collega's van Talpa Studios. 

Let's work together!

We horen graag meer over jou. Nog vragen? Stuur een mailtje naar onze recruiters via recruitment@talpastudios.com of solliciteer via onderstaande knop.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk of er iets tussen zit.