Ervaren Beeldredacteur

Solliciteer nu

Ervaren Beeldredacteur

Voor verschillende quizprogramma’s zijn wij op zoek naar een ervaren beeldredacteur die de beeldredactie van Talpa Studios tijdelijk kan versterken. Als creatieve beeldmaker heb jij een waanzinnig goed oog voor beelden. Sterker nog: jij denkt in beelden. In jouw vriendengroep maak jij de beste compilatievideo’s en de allerleukste memes. Je bent creatief en hebt ruime ervaring met Adobe Premiere Pro en Photoshop, en je weet precies welke kwaliteit of bestandstypes nodig zijn voor het beste resultaat. 

Full-time · Laren

Step into our world of creativity 

Beyond compare, beyond borders. Dat is onze missie. Talpa Studios staat wereldwijd bekend als content- en productiebedrijf voor non-scripted formats, opgericht door John de Mol. Wij geloven in creativiteit, passie en de kracht van onze mensen. Onze unieke mix van jarenlange expertise en creatieve flexibiliteit zorgen ervoor dat we snel en innovatief kunnen inspelen op een constant veranderende markt.

Wij zijn gedreven om de next big thing op het gebied van content te creëren; waarin we mensen samenbrengen in hun woonkamers, in de digitale wereld en over landsgrenzen heen. Wij maken content voor mensen over de hele wereld, waarmee we harten raken en mensen samenbrengen.

Wat doe je als Beeldredacteur?

Als Beeldredacteur voor onze quizprogramma’s bedenk, maak, selecteer, bewerk én monteer je beeld- en audiofragmenten die aansluiten op de quizvragen van het programma. Hierbij laat je je creativiteit de vrije loop! Je kunt inhoudelijk sparren met de andere beeldredacteuren. Je bent verantwoordelijk voor het maken van inhoudelijke videomontages en het bewerken van afbeeldingen en foto’s. Duik jij graag in nieuwe technieken op het gebied van beeld- en audiofragmenten, zoals AI? En heeft Photoshop voor jou geen geheimen? Dan kun je op onze Beeldredactie je creatieve hart ophalen.

Dit ben jij

  • Een pro op het vlak van Adobe Premiere Pro en Photoshop;

  • Iemand met een passie voor het zoeken van potentieel leuke, opvallende, grappige, nieuwe fragmenten - in welke vorm dan ook;

  • Heel goed in het bedenken van creatieve en aparte invalshoeken voor items en onderwerpen;

  • Iemand die inhoudelijk kan monteren en inschatten of een beeld- en audiofragment kwalitatief goed en uitzendbaar is;

  • Iemand met oog voor detail – en secuur in je werk.

Grow beyond your borders,

step into our world of

creativity.

De extra's van Talpa Studios 

Mensen maken Talpa Studios bijzonder. Met deze extra's hopen wij dat jij je volle potentieel kunt benutten en gezond en happy blijft.

Social drinks

Gezellige borrels en
diverse andere events
door het jaar heen.

Growth &
Development

Blijf jezelf ontwikkelen met
trainingen, creatieve masterclasses
en inspiratie sessies.

Talpa Studios Community

Introduceer nieuw talent
uit jouw netwerk en
word beloond. 

Healthy body & mind

Train gratis in onze eigen
Talpa Studios Gym.

Family & Friends

Kijkje achter de schermen
bij  producties met
vrienden en familie.

Boost your energy

Gezonde lunches en
smoothies. En elke dag
gratis vers fruit. 

Wellbeing

Professionele hulp voor
mentaal welzijn met
onze partner OpenUp.

Fun company  events

Jaarlijks winter en
zomer event met alle
collega's van Talpa Studios. 

Let's work together!

We horen graag meer over jou. Nog vragen? Stuur een mailtje naar onze recruiters via recruitment@talpastudios.com of solliciteer via onderstaande knop.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk of er iets tussen zit.